Huurrecht

Huurrecht, onder te verdelen in huurrecht woonruimte en huurrecht bedrijfsruimte, is complex en daarom is het raadzaam om een advocaat huurrecht in de arm te nemen wanneer u te maken krijgt met een conflict tussen de huurder en verhuurder of de huurovereenkomst wilt (laten) beëindigen, bijvoorbeeld vanwege dringend eigen gebruik. Om geschillen in de toekomst te voorkomen, raden we aan om een advocaat huurrecht naar het huurcontract te laten kijken. Zo weet u zeker of u in uw recht staat. Wij adviseren en procederen in zaken over:

  • Tijdelijk onderverhuren of Airbnb
  • Huurcontract woonruimte beëindigen
  • Medehuur of voortzetting van de huurovereenkomst
  • Indeplaatsstelling bedrijfsruimte
  • Huurprijsaanpassingen
  • Opstellen van een huurcontract

Inloopspreekuur

Kom zonder afspraak bij ons langs voor juridisch advies tijdens ons wekelijkse inloopspreekuur. Elke woensdag tussen 16:00 en 19:00 uur staan we voor u klaar bij juridische vragen en problemen.

Maak een afspraak

Van Koutrik Advocaten
Emmastraat 28
1075 HV Amsterdam

Telefoon: 020 676 8066
Fax: 020 676 8088
E-mail: receptie@vankoutrik.nl

Openingstijden

Wij zijn van maandag t/m vrijdag aanwezig van 09:00 tot 17:30 uur.

Daarnaast zijn wij buiten openingstijden beschikbaar voor het maken van een afspraak: ook ’s avonds en in het weekend. Precies wanneer het u uitkomt.

Neem contact op

Onze advocaat huurrecht staat voor u klaar. Direct en persoonlijk contact met onze cliënten vinden we van groot belang. Neem direct contact op:

020 676 8066 of mail receptie@vankoutrik.nl